Γνωρίστε μας καλύτερα!

Η Αργυρώ και ο Γιάννης πάντοτε ήθελαν και σχεδίαζαν κάποτε να εγκατασταθούν μόνιμα στο αγαπημένο τους χωριό και να κάνουν αυτό που τους ευχαριστούσε και τους γέμιζε.
Να έχουν δηλαδή ένα μεγάλο σπίτι ανοικτό σε φίλους όπου θα τους προσφέρουν σπιτική φιλοξενία.

 
Αργυρω Νυμφαιο

​Έγραψαν για εμάς! 

travelstyle.png

Φλώρινα: Ο Τάσος Δούσης ανακάλυψε τον καλύτερο ξενώνα στην Ελλάδα, που έχει βαθμολογία Άριστα 10! Περισσότερα εδώ...

guardian.png

Ο Βρετανικός “The Guardian” ζήτησε από τους αναγνώστες του προτάσεις για κορυφαίους τόπους προορισμού διακοπών στην Ελλάδα. Ο ξενώνας Αργυρώ ήταν ανάμεσα σε αυτούς. Πατήστε εδώ για να δείτε το αφιέρωμα.

ertflix-logo_webx25.png

Η ζωή αλλιώς | Νυμφαίο. Το χωριό που ερωτεύεσαι. Ντοκιμαντέρ παραγωγής 2021 για το χωριό και τους ανθρώπους του. Δείτε το εδώ.

 

Επιπλέον επιλογές στο χωριό

Τα καταλύματα μας στο Νυμφαίο

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ή αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό, μπορούμε να σας προτείνουμε τα άλλα δύο καταλύματα μας.

La moara

O ξενώνας Λα Μοάρα θεωρείται εμβληματικός. Λειτούργησε πρώτος όταν ξεκίνησε η αναγέννηση του Νυμφαίου και άνοιξε τον δρόμο στον ήπιο τουρισμό. Υπήρξε το πρότυπο για την μορφή και την ανάπτυξη των επομένων ξενώνων και ο αρμονικός ομφαλός των πιο σπουδαίων εκδηλώσεων του χωριού

la-moara.jpg
002-4214.jpg

Villa Tzena & Villa Nanoumare

Οι δύο παραδοσιακές κατοικίες ενός και δύο υπνοδωματίων βρίσκονται εκατό μέτρα από τον ξενώνα "Αργυρώ", σε ένα παραδοσιακό συγκρότημα κατοικιών στο ψηλότερο σημείο του Νυμφαίου. Είναι ιδανικές από δύο ζευγάρια, μέχρι δυο τετραμελείς οικογένειες προσφέροντας ανεξαρτησία, αυτονομία και οικογενειακή ατμόσφαιρα.